Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ps3 slim czy super slim

patrikooop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zakupić ps3 i teraz pytanie, jaką wersje wybrac slim czy super slim ? Slyszałem że slim jest ok, ale super slim tragedia łatwo się niszczy i jest strasznie plastikowa. Proszę o wasze zdanie na temat tych wersji. Pozdrawiam

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

SuperSlim - tańszy, z innego plastiku, różni się tym że gry wkładasz od góry a nie od boku. Jak ktoś nie umie się obchodzić z konsolą to każda się zepsuje ;)

praktycznie za te same pieniądze co kosztuje Super Slim 12gb kupisz Slima z dyskiem 250GB/320GB

Dziwne, bo ja jak przeglądałem oferty to zazwyczaj Slim był droższy od SuperSlima :) Może coś się niedawno zmieniło.

Ogólnie różnic jako takich w ogóle pewnie i tak nie zauważysz więc bierz co uważasz za lepsze. Tutaj oprócz wyglądu po prostu nie ma ŻADNYCH różnic.

Opublikowano

Dzięki za rady panowie, jeszcze jedno pytanie czy płyty w super slim wkłada się w ten krążek jak w ps2 ?

Tak. Tylko że w PS2 zakrywkę na napęd otwierasz od góry a w PS3 zsuwasz na bok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...